Review for Na Gebruik Weggooien – Van Vaderwens Tot Wensvader

Review for Na Gebruik Weggooien – Van Vaderwens Tot Wensvader

Na Gebruik Weggooien - Van Vaderwens Tot Wensvader 2 dingen die ik zal zeggen:

1. Die vrouwen zijn echt erg, ik had af en toe gewoon zin om het boek dicht te doen en niet verder te lezen. Het begon allemaal mooi, maar zodra de buit (de kinderen) binnen waren veranderden ze en werden ze echt krengen (als Moniet dat niet al was vanaf het begin, want dat gevoel heb ik wel).

2. De man (Job), ik vond hem af en toe best een watje. Ondanks alles toch nog een tweede kind gaan maken? Terwijl alles zo loopt? Alle problemen, alle dingen. Ergens snap ik hem wel, hij vindt het leuk, nog een kindje erbij. Maar anderzijds, vind ik het idioot. Er is nog niks geregeld voor zijn eerste kindje met de 2 vrouwen, communicatie loopt stroef, zijn ouders worden afgekraakt en toch, doet ie het en denkt ie dat het allemaal wel goed komt..

Interessant boek, maar ik had af en toe zin om mijn boek dicht te doen en niet verder te lezen. Uiteindelijk wel gedaan, maar ik ben heel blij dat ik het uit heb.

Ik zou het niet echt aan iemand aanraden.

2 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: