Review for Boer zoekt m/v

Review for Boer zoekt m/v

Boer zoekt m/v Leuk boek.

Ik vond het alleen erg vervelend en lichtelijk disturbing hoe vaak Gerard zijn penis voorbij kwam. 1 keer ok, 2 keer sure. Maar ik werd er af en toe best onpasselijk van en misselijk.

Verder was het goed, had niet verwacht dat bijna iedereen doodging, ik dacht alleen een koe, maar uiteindelijk bijna iedereen. En de moordenaar, echt van iedereen had ik niet diegene verwacht die het uiteindelijk bleek te zijn. Ergens als ik nu nadenk klopt het allemaal wel.

Fanna was heerlijk normaal, misschien ietsje te onzeker, maar voor de rest was het heerlijk om iets van normaliteit te hebben in een groep met een oversekste homo, een vrouw met een te groot ego en die echt een bitch was. En dan heb je nog de moeder van boer Loek, ik mocht haar meteen al niet.

Het einde was verrassend en maakte het boek echt nog beter.

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: