Review for Margot

Review for Margot

Margot Niet wat ik verwachtte.

Ik verwachtte meer zoiets als the boy who loved Anne Frank. Helaas was dit best kort en beschreef het maar een miniem deel (een paar dagen) van het leven van Margot. Er waren wat flashbacks naar andere dingen, maar toch teleurstellend. Ik had verwacht dat we niet alleen een paar dagen zouden krijgen, maar ook bijvoorbeeld het hele verhuizen naar het Achterhuis, hoe het daar ging.

Ook de stukjes over Lotte en haar minnaar waren voor mijn gevoel onnodig. Ik heb deze veel al overgeslagen, niet alleen omdat het totaal niks met het verhaal had te doen (ik kom voor een verhaal over Margot) maar ook de seksuele tint die het had me niet echt blij maakte.

Ik was blij toen ik klaar was met het boek.

2 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: