Review for Een land met gesloten deuren

Review for Een land met gesloten deuren

Een land met gesloten deuren Heel interessant boek.

 

Kreeg af en toe een beetje hoofdpijn van de verschillende talen door elkaar (Engels/Nederlands/Indisch) en ook jammer was dat de Indische woorden maar een keer werden uitgelegd en je nergens echt een woordenlijst kon vinden met al de woorden gebruikt.

Verder was het een goed verhaal, vond het leuk om te lezen over het oude Nederland (van na de oorlog) door een Indonesisch/Hollandse man. Sommige dingen waren wat minder, maar dat is meer gebaseerd op wat ik leuk vind en wat niet. Zoals sport, dat is niet iets wat ik leuk vind, in ieder geval niet als die sport voetbal is.

4 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: