Review for Berlijn, Berlin!

Review for Berlijn, Berlin!

Berlijn, Berlin! Het vorige boek was veel leuker en beter.

Ik vond deze Lot maar egoistisch kreng. Oh boehoe je film is niet genomineerd en zo maar dat verwachtte je wel, want ohhhh je hebt bergen liefde erin gegooid. Meid het gaat niet om de liefde, maar om hoe je het maakt en hoe het is.

Ook het feit dat ze gewoon doorgaat met die Gretchen film en daar elke keer over klaagt, of het feit dat ze haar werk gewoon achterlaat omdat de film nu moet gedaan worden. rolls eyes Lekker handig meid, je moet blij wezen dat ze je daar houden.

Ik kwam echt niet door dit boek heen. Lot was gewoon gruwelijk irritant. Dramaqueen en al.

1 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.