Review for Schat onder de stad

Review for Schat onder de stad

Schat onder de stad Ik had meer verwacht van dit boek, in het einde was het gewoon een teleurstelling.

De schat was niet eens echt een schat te noemen, er was cheesy romantiek, een standaard verstrooide vader die geen tijd had voor zijn dochter, een moeder die totaal niet gaf om haar gezin, en dan een hond die niet woef maar proew gaat, oh en dan hebben we nog een lijk en een slechterik, oh en heb ik al verteld over enorm achterlijke politie mensen die als ze een kind zien haar niet serieus nemen en doen of ze 2 jaar oud is?

Wel dat was het boek. :\

1 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: