Review for Vriendschap op het menu

Review for Vriendschap op het menu

Vriendschap op het menu Interessant boek, maar er waren wat kleine dingetjes die niet echt leken te kloppen of die gewoon idioot waren.

1.Anniek is dus bezig met Herman (de cake) in de keuken. Haar moeder komt er bij staan, begint aan de aardappels, ze praten wat, lachen wat, moeder snijdt zichzelf in haar vingers, praten nog wat en opeens is het nacht en moet Anniek naar bed toe. Maar wacht? Waarom is die moeder dan aardappels aan het snijden? Voor ontbijt? Of is er magisch gewoon een stuk vergeten?
2.Anniek was vreselijk naïef. Ach, ik accepteer gewoon Facebook vriendschappen, maakt toch niet uit? Is toch niet erg? rolls eyes Ach waarom zou je naar je leraren luisteren, of waarom naar je vriendinnen. Eerst moet er maar politie komen en het misgaan voordat je het doorhebt. Stom wicht. Jammer dat het niet erger is geeindigd, maar ja dat past weer niet bij het boek.
3.Ze stapt zelfs met haar stomme kop in de auto van iemand die ze niet kent. Oh hij is de broer van, ach dan stap ik wel in. Ze was wel poepie nerveus, maar kom op mens, vertrouw je iedereen zo makkelijk? Heeft mammie of pappie je nooit geleerd dat je NOOIT bij een vreemd persoon in de auto moet stappen. God wat is dat kind, 5 jaar oud en idioot? Kom op zeg.
En dan komen er 2 agenten en je snapt niet bij het leven wat er aan de hand is? God, dat kind is echt dom.

Maar voor de rest was het een redelijk boek, beter dan deel 1 of 2. En het had weer van die leuke recepten.

1.5 van de 5 sterren.

2 Stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: