Review for de Wraak van Lorre

Review for de Wraak van Lorre

Omslag De wraak van Lorre-beeld van hees 2011.inddDe blurb van dit boek klonk erg leuk, helaas was het boek zelf een teleurstelling.

Ik vond Lorre over het algemeen gewoon erg vervelend vooral toen we bij Jop kwamen. Ook snapte ik niet dat die vader het totaal geen probleem vond dat er een papegaai was, en trouwens, ik vond het best slecht dat hij zijn vrouw pas toen alles al geregeld was en zo, vertelde over de papegaai. Leuk huwelijk hebben jullie zeg, dat je zulke beslissingen neemt zonder overleg.

Ook de slechterik was gewoonweg vervelend en hoe ver hij ging voor een papegaai vond ik erg triest. Zelfs mensen die goed waren om krijgen om die papegaai te stelen. Dan hebben we nog Elsie, mijn God, hoe hebben ze dat mens ooit aangenomen als hulp? Bemoeizuchtig, praatziek en nog meer. Nee sorry.

De illustraties waren goed, en ik vond het leuk om ze te zien, alleen was die verblindende kleur echt nodig?

1star

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: