Review for Duet met Valse Noten

Review for Duet met Valse Noten

9789045101637

En wederom een blurb die liegt.

Het ongeluk gebeurt pas ongeveer 30 paginas voor het einde. Erg jammer, ik had gedacht dat we eerst een stuk verliefdheid hadden, dan een ongeluk en dan vervolgens hoe ze daar mee om gingen. Nu was het verliefdheid, romantiek, breuk, ruzie, ongeluk en daarna verder (3 maanden) waar er nou niet veel romantiek of liefde te vinden is tot het einde iets heeft. ERGGG jammer, en dus ook -1.5 sterren vanwege een gelogen blurb. Dan nog -1.5 sterren voor het vreemde taalgebruik en vage zinnen en ook een best saai verhaal.

Dus ja, het was nou niet echt mijn boek. Ik keek er naar uit, de blurb klonk echt awesome.

1.5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.