Review for Gestalkt

Review for Gestalkt

9789026620751Ik had meer verwacht van dit boek.

De hoofdpersoon (Sylvia) sorry, om te zeggen hoor, maar ik vond haar gedrag een beetje te. Ze flirt met allerlei gozers (Emiel, Jesper en dan ook nog Daniel). Ze laat zelfs Daniel bij haar in haar huisje (later meer daarover) logeren. Sorry maar wat? Maakt me niet uit dat zij geen intenties had, maar je weet dat niet van hem. Hij is een vreemde en jij laat hem lekker bij je logeren (zij is iets van 15/16 en hij is 18+) Wth?

Dan het volgende punt. Zij is 15/16 jaar en haar ma (en ook haar pa) laten haar gewoon lekker alleen wonen in een vakantie huisje????????? WAT THE HELL? Sorry hoor, leuk en aardig dat ze het kut heeft thuis en zich waarschijnlijk te beroerd voelt om die vriend van haar ma te leren kennen, maar kom op, welke ouders laten hun 15/16 jarige alleen in een vakantiehuisje. 18 jaar, sure, maar 15/16 nee.

Dan het stalk stuk. My, oh, my wat was dat saai zeggen. Het gebeurde ergens halverwege en eindigde aan het einde met een best wel saaie waarom en zo. Ik had dan ook niet die gast verwacht, maar ja, als je dan weet dat Sylvia vrijwel met iedereen flirt die mannelijk is. Dan is het te verwachten dat er eentje tussen zit die boos is dat hij geen aandacht krijgt.

In totaal, ik zou dit boek niet aanraden. 

1.5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: