Review for Het Geheim van de Gebroken Ruit

Review for Het Geheim van de Gebroken Ruit

HGV Gebroken ruit.inddIk had toch iets beter verwacht.

De cover en titel zijn niet echt kloppend, het is nou niet echt een geheim en de ruit gaat pas kapot aan het einde. Ook het feit dat Lila er bij staat, terwijl toen de ruit kapot ging zij niet eens in de buurt was. Ach ja, dit gebeurt helaas wel vaker bij deze boekjes.

Het verhaal was zo-zo. Ik mocht de hoofdpersooon niet. Ik kan me voorstellen dat hij zich beroerd voelt omdat zijn ouders zijn gescheiden, maar hij was zo gemeen en totaal homofoob aan het doen. In plaats van dat hij met zijn moeder ging praten erover, en ook over zijn zorgen, kat hij gewoon haar vriendin af en is hij echt onuitstaanbaar.

Het hele gedoe met Lila? Ik vond het er nou niet echt bij passen.

Ik zou dit boekje ook niet aanraden, zelfs niet aan kinderen met LGBT ouders.

2stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: