Review for New York, Here we Come!

Review for New York, Here we Come!

9789048817917Wel in ieder geval heeft de schrijver geluisterd. We worden nu niet meer overstelpt met informatie, nu is er een pagina of 2 aan het einde van het hoofdstuk met alle informatie! Echt toppie, zo wordt je niet afgeleidt en je kunt zelf kiezen of je die paginas wil overslaan. +1 ster.

Het hele New York gebeuren was leuk, en ook het enige (naast de feitjes die eindelijk een gewone plek hebben gekregen) wat ik echt leuk vond aan het boek.

Anansi was gewoonweg irritant, ik mocht haar echt niet. Ik vond haar redelijk interessant in het vorige boek, maar nu was het gewoon rolls eyes de hele tijd. En ze maakt Floor bang (daar meer over in het volgende stuk) en ik vond het gewoon zwaar overdreven hoe iedereen ook maar meteen meedeed. Bijgeloof kan interessant zijn als onderwerp, maar je kunt het ook overdrijven.
Als zij weer in het volgende boek zit, dan sorry, ga ik de serie niet verder meer lezen. Het was nu al af en toe moeilijk om door de Anansi stukken te komen.

Floor, nog niet zeker van haar, ik vind haar wel erg bijgelovig/goedgelovig hoor. En een vriendje die 14 is, terwijl zij 11 is???? Nee.

Dan hebben we nog Oma en die moeder. Ik snap niet dat ze Oma nog meenemen, Anansi kan er in ieder geval niks van (logisch, want ze is geen officiele verpleging), en ik zie liever dat Oma uit het verhaal gaat en gewoon in Nederland onder verpleging gaat wonen. Mijn God, wat is ze irritant. En ja, blahah Dementie, maar ik ken genoeg mensen met Dementie die zich niet zo gedragen en degenen die wel zo zijn, hebben over het algemeen meer hulp nodig.

Nu de moeder: ze geeft echt niks om haar kinderen eh? Nog steeds is het Victoria dit, Victoria dat. Die hond krijgt meer liefde en ook aandacht dan haar kinderen, echt zo belachelijk. Sommige mensen horen gewoon geen kinderen te krijgen.
En dan al die botox en liposuctie behandelingen, ja het was te verwachten dat het mis zou gaan. Dat heeft niks met bijgeloof te maken, maar meer met het menselijk lijf.
En blahaha die rijkdom is echt naar de kop gestegen. Zat al niet veel in volgens mij, maar nu is het grotendeels alleen maar Geld + Hondje.

Maar al met al, het boek is wel ietsje beter dan het eerste boek. 2 sterren, sorry meer ga ik niet geven.

2stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: