Review for Kampvuurgeheimen

Review for Kampvuurgeheimen

9789025866136Een leuk boekje, maar ik vond het een beetje vreemd/apart dat bijna iedereen in onze hoofdpersoon’s groepje iets had. De een was een bedplasser, de ander had heimwee, de hoofdpersoon zelf was bang voor het donker. Ik kan me voorstellen dat het gebeurd in een grotere groep, maar het is wel eeeerrrgggg toevallig als dit gebeurd in een klein groepje van 5/6 kinderen.

Het kamp was wel leuk, maar ik had toch meer verwacht. Het grootste stuk van het boek ging over: Silvi bang voor het donker, Papa iedereen voor schut staan en die dropping. En die dropping daar kwam opeens alles voor het licht. Heimwee, bedplassen en bang in het donker.

Maar een aardig boekje, en ik weet zeker dat kinderen dit erg leuk gaan vinden.

3stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: