Review for Koen Kampioen komt in actie

Review for Koen Kampioen komt in actie

512qfrTy3KLIk had zoiets van ik ga hier geen review over schrijven. Ik laat het gewoon bij één zin op Goodreads, and that is it.

Maar helaas was mijn hoofd het daar niet mee eens, die vond dat ik maar wat meer moest schrijven. 😀 Dus dat doe ik dan maar. En nee, het is niet echt lief of aardig, maar dat verdient dit boek dan ook echt niet.

Ja, ik weet dat dit een kinderboek is, maar ik vond het meer een peuter/kleuterboek. Waarom? Hoe die kinderen zich gedraagden. Natuurlijk, ze hebben iets van gelijk, want hoe ze het is verteld + hoe het gewoon werd afgekapt vond ik niet netjes. Zo ga je niet om met je team/kinderen om wie je geeft. Maar hoe die kinderen probeerden Broekie (wat een naam) weer terug te krijgen was gewoon triest. 😐 Klagen, zeuren, een wedstrijd/training verstoren (kijken of ze dat zo leuk vinden als het andere team het terug zou doen), en nog veel meer. Lieve hemel, die kinderen moet iets van 10 of zo zijn, nou sorry, volgens mij zijn het kleuters die net het woord nee hebben geleerd.

En dan dat einde. Ja, dat is echt een briljant en heel volwassen besluit van Broekie hoor. Echt niet netjes van hem, maar het paste wel bij het boek. Als het wel was afgehandeld op een goede manier was ik waarschijnlijk verward geraakt en had ik gekeken of ik nog wel het juiste boek had.

Er zijn ook wel illustraties, maar ik vond ze nou niet heel erg goed.

Erg jammer, want het leek een leuk boek en ik keek wel uit naar wat deze kinderen van plan waren om hun trainer terug te krijgen.

En ja, ik ben niet de leeftijdsgroep, maar dat is 95% van de tijd echt geen probleem, ik lees bergen kinderboeken en ik heb vele boeken die ik tot mijn favorieten reken.

Zoals je kunt lezen, dit is een boek die ik niet aanraad. Als je een leuk voetbal boek zoekt, wel, er zijn er genoeg die veel leuker zijn.

1star

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: