Review for Overal en Ergens

Review for Overal en Ergens

9789044825770Dit was een teleurstelling. Het boek zag er prachtig uit, en ik was ook zeer geinteresseerd naar de reis die het meisje zou gaan maken.

Helaas was de reis nou niet echt een reis. Niet de reis die ik verwachtte in ieder geval. Meer dat ze door verschillende familie leden werd opgevangen, en daar met ze praatte over haar mama. Van haar vader, tot haar tante, haar grootouders, iedereen had wel iets te vertellen over waar mama nou was.

En ja, het werd dus ook een beetje erg saai. Telkens was het een nieuw familielid + een bergje tekst die in feite op het zelfde neerkomt als de andere familieleden. En dan heb ik het nog niet gehad over dat herhalend zinnetje aan het einde van die tekst. Mama is (insert wat voor magisch woord ze nu heeft geleerd), (insert magisch woord nog een keer) is mama. Ja, we snappen het nu wel.

Het boek eindigt ook nog eens abrupt. In plaats van een momentje dat we zien dat ze blij is, of dat ze deelt wat ze heeft geleerd is het boek gewoon voorbij. Jammer, echt jammer.

Waarom dan toch een 2 sterren? Wel, ik vond de tekst + zin nog wel leuk de eerste 2 keer. En de illustraties waren best mooi (niet altijd, maar vaak genoeg wel). De cover is ook erg mooi.

Maar zou ik dit boek aanraden? Nee. Dat zou ik zeker niet doen.

2stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: