Review for Gewoon zoals je bent

Review for Gewoon zoals je bent

30829972Echt jammer van dit boek, het klonk zo lief, zo leuk, maar helaas was Snuf gewoonweg te vervelend.

In plaats van nou eens te luisteren naar zijn familie en vrienden gaat Snuf gewoon maar zijn eigen weggetje, en wordt bijna opgegeten (jammer dat hij nou niet echt werd opgegeten, of zelfs maar een beetje, misschien leert ie het dan af). Nee, geen spoiler, de blurb voor deze prentenboek is weer heerlijk aan het doen wat ik vaker zie in prentenboek, namelijk het spoilen van het hele plot. Want waarom zou je het niet doen?

Eerst vond ik Snuf nog wel grappig, en ik vond het ook nog leuk dat hij zo nieuwsgierig was, maar na de 2de keer was ik gewoon boos aan het worden op Snuf. Kom op zeg. Luister nou eens. Ze vertellen je het niet zomaar.

De tekenstijl was leuk, en best creatief, maar helaas heeft dat het boek niet kunnen redden voor mij.

Nee zeker geen aanrader.

1star

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: