Review for Agent en Boef en de tekenstreken

Review for Agent en Boef en de tekenstreken

18655632Ik ben bijna door de Agent en Boef serie heen, en aan de ene kant zal ik het missen, maar anderzijds?

Tja, niet echt. Het is wel heel veel van hetzelfde, ik snap nog steeds niet hoe de relatie tussen Boef en Agent werkt, want blijkbaar is het een dagelijks ritueel van ze om dit te doen. En ik vraag ook echt af hoe veel intelligentie Agent heeft. Sorry, maar hoe val je voor die grapjes van Boef? Hoe kun je nou niet zien dat het een tekening is? Kom op zeg, ik weet dat dit een kinderboek is, maar dit is gewoon te vreemd. Je hebt een groot wit vel, en je gaat er gewoon op staan? En als je valt en je ziet een groot wit vel met een bed erop denk je echt dat het een bed is? Wauw. 😐

Boef’s grapjes waren wel redelijk, maar tja, crimineel? Sure, hij steelt af en toe wat, dat is slecht, maar is dat nou echt de reden om hem zo close quarters te houden met een agent? Verder zijn de grapjes die hij doet niet kwalijk, en ik zie voornamelijk blije mensen. Ach ja.

De illustraties waren weer het beste van het hele boek. Ik vond Kees de Boers tekenstijl al leuk, maar ik denk dat ik hem maar naar mijn favorietenlijstje gooi, waar hij in goed gezelschap van Annet Schaap, Georgien Overwater, en nog wat anderen mag zijn.

Ja, een kort reviewtje, maar ik heb niet veel meer te vertellen. Nog een boek te gaan, en dat is het eerste boek. Het zal moeten wachten tot ik van de vakantie terug kom, dan zal ik hem reserveren bij bibliotheek #2.

1.5stars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: