Review for Zoek de indringer!

Review for Zoek de indringer!

Een boek die ik zag in de bibliotheek en die er erg leuk uit vond zien. Ik keek dan ook uit om deze te “lezen”.32194391

Helaas is het dus niet zo goed als ik dacht. Ik zou dit boek ook niet aan kinderen aanraden, ook al is het boek voor kinderen. Waarom niet? De moeilijksheidgraad is echt onwijs hoog voor ~90% van de platen. Ik had met verschillende plaatjes gewoon moeite en die gaf ik maar op (want hoofdpijn), sommige plaatjes hadden vage hints, soms was datgene wat veranderd was echt zo ittiebittie klein dat je het gewoon niet zag (zoals die gele plaat, waar je uiteindelijk ergens 2 mini-pootjes en een mini-staartje ziet van een kameleon, of dat plaatje met de aardbeien), sommige plaatjes moet je maar net een beetje achtergrond over weten om te snappen wat de hint bedoelt (zoals de bamboe plaat). Ik heb ook mijn vriend laten testen, en ook hij vond een flink aantal platen gewoon wazig en niet makkelijk en vond het nou niet echt een kinderboek.

De platen waren echt wel mooi, ook al vond ik de kwaliteit van sommige platen gewoon erg jammer, vooral in een tijd als nu.

Tja, een boek waar ik dus erg naar uitkeek, maar eindigde met een ongezonde portie hoofdpijn, en de vraag waarom dit een kinderboek is.

Zeker geen aanrader. Helaas. 🙁

1star

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: