DNF Review for Verdacht

DNF Review for Verdacht

cms_visual_303219-jpg_1466834413000_395x600Een korte review om toch even te laten weten wat ik vond van het boek.

Ik heb het geprobeerd, maar mijn God, wat was dit een vreselijk, tergend, saai boek. Het duurde eeuwig voor ik een keer bij pagina 100 was, en daarna heb ik maar gewoon wat door het boek gebladerd.

Victor, was wel goed, maar soms vond ik hem gewoon echt een een ontiegelijke klootzak. Maar ja, je ouders en je broer hebben je goed gemanipuleerd, niet? Af en toe had hij een goed momentje, maar soms wilde ik hem gewoon door elkaar rammelen om te kijken of er dingen goed klikken en hij wat verstand kreeg.

Tess was echt mijn favoriet. Rachel was een beetje te. Brahim was nog leuk (en zijn geheim was ook geinig).

Ik vond het ook wel sneu hoe mensen reageerden toen Tess haar vader wel wilde zien, en ook nog van hem hield. Ja, wat wil je dan, hij is nog steeds haar vader. Je kunt haar toch niet dwingen hem niet te zien, of niet met hem te spreken?

Het verhaal ging voor mijn gevoel nergens heen. Duurde eeuwig voordat dingen werden verteld, eeuwig voordat er weer iets gebeurde, en als er dan iets gebeurde was het gewoon vervelend, vreemd, of een duh-momentje (zo van, ja, goh dat zag ik x aantal stukken geleden al, je bent te laat nu). Jammer hoor.

En waarom moet je per se hug of money gebruiken als daar gewoon goede Nederlandse woorden voor zijn, zoals knuffel, of geld? Ik zie het steeds vaker in boeken gebeuren en ik vind het gewoon treurig.

Het is wel jammer, ik kijk toch weer uit naar Carry Slee boeken ook al zijn de laatste paar boeken toch weer minder. Ik hoop toch weer een juweeltje te vinden, want ik vond haar oudere boeken gewoon geweldig, dus ik hou de hoop. Ik zal dan ook het volgende boek bij deze schrijver proberen en weer hopen dat het beter zal zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.