DNF Review for Verdwenen

DNF Review for Verdwenen

32712492Mijn 3rde DNF van deze week. o.0

Tja, het eerste stuk (70 pagina’s) daar vloog ik doorheen. Ik kwam al verder dan in de Engelse versie van het boek (2-5 pagina’s). Maar uiteindelijk strandde ik toch weer. Niet vanwege de vertaling dit keer (die was echt top), maar de karakters. Ik heb wel 50% van het boek gelezen (120~ aan het begin, geskipped naar het einde en daar de laatste 74~

Waarom zien we eigenlijk van maar 2 van de 5 teruggekeerde mensen een POV? Zijn die anderen niet belangrijk? Toen ik dit boek zag de eerste keer (tijden geleden) had ik gedacht dat sinds het ging over 5 teruggekeerde jongeren dat het over deze groep zou gaan. Maar nee. Je krijgt Lucas (Gaaaap), Scarlett (de beste POV), en een meisje genaamd Avery (zusje van degene die niet is teruggekomen en enorm vervelend).
Echt super jammer. Ik denk dat ik het boek veel beter had gevonden als er meer POV waren, meer mensen om over te leren, en te zien hoe zij omgaan met dit gebeuren. Niet alleen de teruggekeerden, maar ook graag ouders, familie, vrienden.

Lucas was gewoon saai, en ik vond hem nou niet erg aardig. Ik weet niet waarom, ik kan het niet zo in woorden zeggen.

Avery was ook gewoon bleh. Ik kan me voorstellen waarom we haar POV zien, immers zij is de zus van degene die nooit is teruggekeerd en we zien hoe dat haar leven, en die van haar ouders verstoord. Maar ik mocht haar gewoon niet. Zoals met Lucas, ook weer iets wat ik niet eventjes onder woorden kan brengen.

Scarlett’s POV was echt de beste en ik keek enorm uit naar haar POV. Ze was lief, gezellig, dapper, en eigenlijk was zij de enige die een beetje echt voelde. Bij haar kon ik me heel goed voorstellen hoe het voor haar moest voelen.

Maar ik gok dat de andere teruggekeerden niet belangrijk waren? Terwijl zij ook een verhaal te vertellen hebben en ik die echt graag wilde horen.

Ik heb uiteindelijk geskipped naar het einde, en mijn hemel, ik had dus tot praktisch het einde moeten wachten tot we er echt achterkomen wat er is gebeurd? 😐 Bah.

Wat ik wel leuk vond was dat het boek in Dagen was gedaan. Zo kon je zien wat er allemaal gebeurde en het was goed overzichtelijk.

Ach, ik heb het geprobeerd, en ik ben wel teleurgesteld. Hopelijk heb ik niet meer DNF boeken de komende tijd, ik lees wel genoeg boeken die ik wel afmaak, maar het is nog steeds even een verdriet dat ik toch niet verder kan lezen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: