DNF Review for Het Geheim van de DJ

DNF Review for Het Geheim van de DJ

De hele Het Geheim van… is best hit/miss op tijden, maar ik had toch goede hoop voor deze. Leuke cover, een verhaal die interessant klonk (yay een boek over DJ’s). Maar toch was mijn hoop weg toen ik de hoofdpersoon tegenkwam. En ik kon het ook niet meer volhouden en heb bij de helft van het boek het gewoon opgegeven.

Wat een vreselijk kind is die Bill zeg. Boehoehoe ik mag niet meedoen met een competitie. Oh gutjes wat vreselijk. Ik weet zeker dat ze ook een kinderversie hebben hoor. Gut gut gut wat is je leven slecht dat je niet kan meedoen met de ouderen. Gewoon een beetje geduld, maar ja, dat heb je blijkbaar niet. Calimero much?
Ja, ik wist dat ie meeging doen, maar de manier waarop vond ik gewoon belachelijk (en ook het constante IK MOET MEEDOEN want ik ben GEWELDIG (ego much?)). Ach ja, joh, ze vindt het vast niet erg als jij aan haar spullen gaat zitten en zelfs dingen upload. Echt, als iemand mij dat had geflikt, zou ik toch even boos zijn geworden. En niet mijn toestemming hebben gegeven voor dingen.

Ook het constante gezeik over zijn naam werd erg vervelend. Oh, boehoe je heet Bill. En ja, dat is niet een beste naam in Nederland, maar er zijn wel ergere namen, dus kom op zeg. Kom maar terug wanneer je Grutje heet, of Trui, of Fokje. Of als je naam in combinatie met je voornaam afschuwelijk is. Ik snapte dus ook eigenlijk niet waarom iedereen hem plaagde en waarom de leraar er ook niets tegen deed.

Ik vond die ouders en hun regeltjes ook maar raar hoor. Een jaar lang 1 hobby of sport? En niet tussendoor nee zeggen? Lekker dan. Waarom niet gewoon een paar maanden? Dan heb je toch ook wel een idee of je iets leuk vindt of niet. Plus anders kun je ook niet veel proberen in de tijd dat je bij je ouders bent/nog kind bent.

Ik heb naar het einde gebladerd, en natuurlijk, een voorspelbaar einde. Wat jammer, sneu voor de mensen die wel echt mee hebben gedaan, en wel eerlijk waren. Jammer.

Ja, echt jammer. Ik keek uit naar dit boek, maar met zo’n hoofdpersoon? Bah.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: