Review for Het geheim van de vergeten tunnel

Review for Het geheim van de vergeten tunnel

Tja, waar ik het andere Het Geheim van… best leuk vond, was deze gewoon saai en slecht.

Ik had echt moeite om hem uit te lezen, en ik las ook alleen verder omdat ik wilde weten of ons duo deze gemene mensen terug zou pakken met een streek. Want wat waren Asra en co vervelend zeg. Ik wist al meteen trouwens wat er echt gaande was, dat was nou niet zo moeilijk gegeven alle hints en voorwerpen die gevonden werden.

Ik vond het wel belachelijk dat ze de hond maar wilden houden. Ja, nee, die is niet van jullie, die hebben jullie gewoon gejat van iemand anders. Lekker stel hoor. Jammer dat er dan verder ook niks meer mee gebeurd. Ik zou toch echt niet vriendjes worden met dat soort types. Sorry hoor. Als je zo ver gaat met iets en het allemaal maar grappig vindt, misschien moet je dan eens gaan nadenken (als je dat kunt).

En ik blijf het vreemd vinden dat opa niet gewoon een ander hotel kiest. Hij weet de regels toch? En zo’n beestje kun je niet opsluiten, vooral niet als ze zo jong zijn. Je zag al meerdere keren dat het mis ging.

Ach het einde was lief… maar daar blijft het ook bij.

De illustraties waren dan wel erg leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: