Review for Prinses Arabella en de Sint

Review for Prinses Arabella en de Sint

Arabella wil maar een ding en dat is de Sint!

Ik vond het eerdere Arabella boek wel redelijk, dus ik wilde wel eens kijken hoe deze zou gaan. Zou het werken? Of zou ik Arabella een verwend nest vinden? Zou ze de Sint echt krijgen?

Wel, het antwoord is: Ik vond haar zowel een verwend nest als een vervelend wicht. Ik snap dat ze Sinterklaas wil hebben hoor. Dat wil elk kind. Maar de meeste van deze kinderen snappen ook wel dat het gewoon niet zo werkt. Helaas, Arabella en haar ouders snappen dat niet.

Ik vond het heel erg teleurstellend dat de ouders het dan ook nog doen ook. Mijn hemel, leer dat wicht maar eens dat ze niet alles kan hebben in haar prinsessenleventje. Goede les voor haar. Geef haar maar een Sinterklaas knuffel als ze zo graag de Sint wil hebben.

De Sint was voor mij ook geen Sint. Hij zag er uit als de Sint, maar hij gedroeg zich als een kind. Oh, nee, dat ken ik niet, dus dan wil ik het niet. zucht En hoe hij bijna geen verzet gaf, sorry, maar wat?

Een einde die gewoon magisch en voorspelbaar is.

Dus ja, heel teleurstellend. Ik had toch wel meer verwacht. Geen aanrader namens mij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: