Review for Reborn

Review for Reborn

Klonen, goed of slecht? We zien de twee kanten van de munt in dit boek. Helaas had ik wel meer verwacht. 🙁

Ik dacht dat ik alle Aimee de Jongh boeken wel had gelezen, maar toen vond ik deze nog.

Helaas moet ik zeggen dat ik deze toch niet zo goed vond, wat ik heel teleurstellend vond aangezien ik al haar andere werk wel goed vind. 🙁

Ik kon niet meer wachten om hem te lezen dus ik heb gisteren mijn andere boek opzijgelegd en deze begonnen. Ik was heel erg enthousiast, ik vind het onderwerp klonen altijd wel interessant dus ik was nieuwsgierig hoe Aimee de Jongh daar een verhaal om maakte.

Helaas was het toch niet helemaal mijn ding. Dit lag ook vooral aan de hoeveelheid dingen die ik dom vond. Zoals dat iedereen tegen klonen is (en ook super aggressief is (lekker stelletje daar zeg)), maar aan het einde opeens niet (magics). Dat ze dan haar haar knippen (zie cover) en dat dus blijkbaar echt totaal niet helpt snort. Dat cult gedoe? Je gaat echt een mens verbranden omdat ze een effing kloon is? Wacht. Wat? En je denkt echt dat God dat wel wil dan? Um… misschien toch eventjes de bijbel nalezen, beste cultmensjes. En je bent echt bereidt iedereen om te brengen omdat er een kloon rondloopt? Halloooo, misschien eens een dokter zoeken? En dan was er nog die twist waardoor er wat andere dingen aan het licht kwamen… Oh, en de hoofdpersoon? Wat een dramaqueen. Als ze nou gewoon even had geluisterd naar mammie en pappie en niet als een peuter naar buiten was gestampt was alles niet gebeurd. Ik snap natuurlijk dat het een shock is, en ze had al een kutavond, maar dan nog had ik, gegeven haar leeftijd, toch meer verwacht.

Ik vond de vriendin van Elise en ook haar vriendje dan ook veel leukere en interessantere karakters. Plus dat vriendje? Zodra we uitvonden waarom hij het uitmaakte moest ik wel even awww gaan. Jochie toch. Had dat dan gewoon gezegd!

De art was wel leuk, maar ik vind haar andere stijlen net ietsje leuker/mooier.

Dus ja, heel jammer. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: