Review for Chi en Wawa

Review for Chi en Wawa

Een boek met leuke titel, leuk begin, maar verder was het echt helemaal niks.

Ik vond de hondjes erg lief en de namen heel creatief gedaan, en ik vond het idee dat iemand de tassen verkeerd zag en de verkeerde meenam leuk. Ook al wil ik wel weten hoe iemand dat doet, immers ik weet dat deze hondjes niet zoveel wegen, maar je moet toch merken dat je tas anders voelt? Ach. 😛

Helaas zodra meneer Poes ten tonele komt wordt het boek irritant, stom, vervelend, bleh, en zo kan ik wel doorgaan. Ik vond meneer Poes gewoon een drol. Ik vraag me wel af hoe hij ooit die puppies in die outfits heeft gekregen.

En dan het einde. Oh, sad sobbing verhaaltje en we moeten hem maar vergeven voor alles wat hij heeft gedaan? snorts Nee. Maar ja, dat is wel het bericht hier. Als je maar zielig genoeg doet kom je gewoon weg met dingen en spelen anderen met je.

Leuke art, schattige puppies, maar verder geen aanrader. En ik denk dat ik niets meer van deze schrijver ga lezen, net gekeken, en ik heb andere boeken ook niet erg hoog gerate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: