Review for Vos en Haas de wind valt aan

Review for Vos en Haas de wind valt aan

De wind valt het bos aan, oh nee!

Ik was niet echt blij om te zien dat dit geen nieuw boek was nadat ik hem, met moeite en veel gedoe (want bibliotheek #2’s systeem werkt niet meer goed) reserveerde van de nieuwe aanwinsten pagina. En ik zou het misschien minder erg gevonden hebben als ik het boek gewoon leuk had gevonden de eerste keer dat ik hem las, maar wetende dat ik het boek echt niet leuk vond… Maar ik wilde hem toch nog eens herlezen, ook omdat het zoveel moeite heeft gekost hem te krijgen.

Er is een storm in het bos van Vos en Haas. Niet dat iemand het door heeft, wel…tja… bijna niemand, want Uil is natuurlijk wakker. Ik moest eerst wel lachen om hoe stoer Uil deed tegen de wind, net alsof de wind een echt persoon was. Maar mijn lachen werd helaas al snel met mijn ogen rollen naar de domheid van Uil.

Ik ben al geen fan van Uil vanwege zijn persoonlijkheid, maar ik mag hem nog minder door dit boek. Hoe oud ben je ook alweer Uil? Toch wel wat ouder dan dat je je nu gedraagt. Niet alleen zit je te huilebuilen over de gemene wind snorts, maar je maakt ook je vrienden wakker in de nacht omdat je zelf té schijterig bent om iets te doen. Wel stoer doen, maar ondertussen schijt je je verendekje vol. En echt, denken dat de wind leeft en het op je gemunt heeft? Hallo, IQ punten, volgens mij mis je die. 😐

Jammer dat niemand naar Haas luisterde, ik vond haar wel goed en leuk. Kijk als die boom valt, dan valt ie wel. Zeven dieren gaan dat echt niet tegenhouden, het enige wat er misschien gaat gebeuren is dat 7 dieren nu pannenkoekjes zijn (en als het een Uil pannenkoek is zou ik het niet eens zielig vinden).

De tekeningen zorgden er in ieder geval voor dat ik motivatie had om door te lezen. Ik hou van de tekeningen in Vos en Haas, ze zijn echt superleuk.

Maar ja, niet echt het beste deel in de serie, helaas. En hopelijk heeft de bibliotheek volgende keer gewoon een echt nieuw deel van de Vos en Haas serie. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: